Winkelwagen: 0


25,95
6,99
Puur & makkelijk

Puur & makkelijk

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met 'Puur & Makkelijk'. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij 'Cornersmith'.
*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Cornersmith' en is een heruitgave.
6,99

Puur & makkelijk

EAN-code:
9789461432384

Aantal pagina's:
272

Bindwijze:
Gebonden

Levertijd:
Binnen 1 werkdag in huis!



In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Vogels van tuin, park en stad in Europa
Jaap Schelvis - Dit fotoboek laat met meer dan 130 foto's op overtuigende wijze zien dat je niet naar het tropisch regenwoud of een ander exotisch ...
9,99
In winkelwagen
Werkwoorden - groep 6 9-10 jaar
-
7,95
In winkelwagen
Salades
Tommy Myllymäki - Salades eet ik bij iedere gelegenheid en ik ben gek op de veelzijdigheid ervan. Eet een salade als lunch of met een stukje ...
7,99
In winkelwagen
Koken voor groepen en (grote) gezinnen
Ben Zijl -
9,95
In winkelwagen
Houtwerk - handleiding voor het bewerken van vers hout
Barn the Spoon - Met dit boek ontdek je de meest eenvoudige manier om hout te bewerken met handgereedschappen: vers hout bewerken. Alles wat je nodig ...
14,99
In winkelwagen